Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Băsescu, angajată a CDEP, JIGNEȘTE o internaută: 'Nu te tragi de șireturi cu fața aia modificată în aplicații de pițipoancă organizatoare de știi tu ce..'

Facebook
elena basescu

Elena Băsescu a postat pe Facebook o poză în care arăta că s-a vaccinat, fiind indicat și locul, respectiv Parlamentul României, potrivit Libertatea.

Întrebată cum a fost posibil, ea a scris că este angajată a Camerei Deputaților și a luat la rost o internaută: „Că nu te tragi de șireturi cu fața aia modificată în aplicații de pițipoancă organizatoare de doar știi tu ce…”.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Elena Băsescu a fost angajată la Camera Deputaților încă de la finalul legislaturii trecute, fiind salariată la grupul parlamentar al PMP, mai arată cei de la Libertatea citând Adevărul.

Fost europarlamentar, fiica fostului șef al statului a ajuns între timp consilieră la Comisia de Afaceri Europene din Cameră, cu o leafă de aproximativ 6.000 de lei, notează sursa citată.

Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul nu a trecut pragul electoral

Jigniri de soi

Informația privind noul loc de muncă a fost făcută publică chiar de Elena Băsescu, după ce a postat pe Facebook, miercuri, că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor.

Mai mulți internauţi au luat-o la întrebări, iar Elena Băsescu a răspuns într-un comentariu: „Sunt angajată la Camera Deputaților”.

Citește și: BREAKING Fostul șef DIPI Gelu Oltean și 'prietena' sa, Vanessa, LUNGESC NEJUSTIFICAT dosarul 'Ayahuasca' - Avocat amendat cu o mie de lei pentru trei RECUZĂRI

Și nu s-a oprit aici cu comentariile. Deranjată de un text scris de o internaută, Elena Băsescu reacționează:

„Dacă ți-ai da seama cât de penibilă ești cu pozele alea retusate n-ai mai comenta pe la alții”.

Și continuă, deși nu primise niciun răspuns: „doamnă … că nu te tragi de șireturi cu fața aia modificată în aplicații de pițipoancă organizatoare de doar știi tu ce…”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.