Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea a născut: Copilul este prematur

Facebook.com
Udrea gravida

Elena Udrea, fugită în Costa Rica, după ce a fost condamnată, de definitv, la 6 ani de închisoare, a născut, în urmă cu ceva timp! Deși nașterea era programată pentru luna octombrie, fetița Elenei Udrea a venit pe lume mai devreme, fiind prematură.

REACTIA IUBITULUI ELENEI UDREA

”Elena Udrea o să vină singură în România în momentul în care se va constata că a fost condamnată într-un mod nedrept. Nu există nicio şansă să fie extrădată, pentru că fetiţa va primi cetăţenie costaricană, iar statul Costa Rica protejează copiii şi nu permite separarea fetiţei de mamă. Noi avocaţii vom continua demersurile şi sperăm să obţinem o soluţie de anulare a acestei decizii abuzive.”, a spus Veronel Rădulescu la Antena 3.

Citește și: Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au promit-o la evenimentul din sectorul 5

Aleandru Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a confirmat evenimentul fericit și a anunțat că fiica sa a venit pe lume la ora 14:00. Eva Maria este numele pe care Udrea l-a ales pentru fetița ei. Conform ultimelor informații, Udrea a născut pe cale naturală. În Costa Rica, alături de fostul ministru, se află și mama sa, ca să o ajute cu fetița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.