Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, din nou la DNA - A cerut recuzarea procurorilor

udrea

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineața la DNA unde audiată în noul dosar, în care deputații au avizat cererea de reținere, dar au respins cererea arestului preventiv.

UPDATE: Elena Udrea a cerut recuzarea procurorilor motivând că cel care îi instrumentează cazul este același ca în dosarul Microsoft.

UPDATE: Elena Udrea a ajuns la sediul DNA în jurul orei 09:50.

”Am spus că ce am de spus o să spun. Acum că am ajuns în fața procurorilor lăsați-mă să le spun lor ce am de spus, vom vedea”, a declarat deputata.

Miercuri seara, deputații au admis solicitarea DNA de reținere a Elenei Udrea cu 123 de voturi „pentru”. Votul a fost unul cu scandal, parlamentarii încurcând seturile de urne cu bile, ceea ce a dus la renumărarea voturilor. În schimb, cererea de arestare preventivă a fost respinsă cu 115 voturi față de 122 necesare.

În noul dosar Elena Udrea este acuzată de luare de mită, trafic de influenţă, instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.