Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea face dezvăluiri INCENDIARE în Parlament: Coldea mi-a CONFIRMAT sufrageria lui Oprea

captura
Elena Udrea audiere comisie SRI

Fostul deputat Elena Udrea face dezvăluiri halucinante în Comisia parlamentară care anchetează alegerile prezidențiale din 2009. Udrea a explicat că în 2009, în timpul campaniei propriu zise, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi nu au avut un rol, însă imediat după alegeri cei doi, împreună cu alți oameni din servicii, au intrat în acțiune și au blocat tentativa PSD de a bloca validarea alegerilor. Udrea a explicat că, în anul 2014, Florian Coldea chiar i-a spus că momentul acela al ”sufrageriei lui Oprea” este unul istoric pentru România, pentru că dacă nu se implicau el și Kovesi, Traian Băsescu nu mai câștiga al doilea mandat.

”Eu cred că implicarea domnului Coldea, domnului Maior, a doamnei Kovesi nu a fost în timpul alegerilor, pentru că erau prea mulți oameni implicați și noi, și PSD-iștii, prea multe buletine de vot, secțiile de votare etc. Cred că implicarea lor a fost ulterioară votului, când au văzut că PSD și Cătălin Voicu încearcă blocarea validării votului la Curtea de Apel București și dacă ar fi reușit blocarea validării alegerilor poate aveau o șansă. Cert este că nu s-a reușit, Cătălin Voicu a fost reținut, pentru că era monitorizat, iar ulterior validarea alegerilor a mers normal. Ei s-au implicat abia de la momentul ”sufrageria lui Oprea”.

În 2014 am fost ultima dată la sediul SRI din pădurea Băneasa, la o întâlnire pe care eu am solicitat-o și le-am spus atunci, în 21 decembrie 2014, că nu mi se pare normal ca eu să am dosare penale pentru momente din 2009, când și ei, și noi cei de la PDL aveam același scop, ca Traian Băsescu să câștige alegerile.

La momentul acela eu le-am spus lor că atâta timp cât am dus această luptă împreună, referindu-mă explicit la momentul 2009 sufrageria lui Oprea, când și voi ați avut interes să câștige alegerile Traian Băsescu,

Florian Coldea mi-a spus că momentul acela (noaptea din 2009 din sufrageria lui Oprea n.r.), dacă nu ar fi fost scos din joc Cătălin Voicu, PSD ar fi reușit întoarcerea alegerilor, el mi-a spus că acela a fost momentul de referință în istoria României pentru că prin informațiile pe care ei le-au avut, pentru că altfel s-ar fi rescris dramatic istoria României, dacă PSD va câștiga alegerile. Eu știu că i-am reproșat ceva despre Kovesi, iar el mi-a spus că doamna Kovesi a jucat un rol în 2009, pentru că altfel istoria României s-ar fi realizat altfel”,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.