Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea nemulțumită că nu a fost consultată de DNA

elena udrea

Elena Udrea s-a declarat nemulțumită, la ieșirea de la Comisia Juridică a Camerei Deputaților unde și-a studiat dosarul, că nu a fost consultată de DNA înainte de a se cere arestarea și începerea urmăririi penale. Dacă ar fi fost întrebată, a susținut Udrea în mod repetat în timpul declarațiior de presă, ar fi lămurit procurorii cu privire la faptele legate de Buzoianu.

Elena Udrea s-a prezentat pe 22 octombrie la Comisia Juridică pentru a consulta dosarele privind ultima cerere din partea DNA. Deputata a consultat parțial dosarele sale și va reveni mâine pentru a studia restul documentelor.

Întrebată dacă ar fi surprinsă de o nouă arestare, Udrea a declarat că ar avea un sentiment de deja-vu, fiind vorba de a treia ocazie. Despre dosarul Gala Bute, Elena Udrea susține că declarațiile depuse la dosar sunt pline de contradicții, având un nivel „de grădiniță” .

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut pe 20 octombrie Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru noi fapte.

Cererea este în atenția Comisiei Juridice a Camerei care va da un raport până pe 23 octombrie, urmând ca pe 29 octombrie să aibă loc votul în plen.

Sursa foto: Agentia.org

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.