Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, reacţie la dezvăluirile care cutremură DNA. Atac la un jurnalist cunoscut

Octav Ganea / http://inquamphotos.com/
elena udrea dna

Elena Udrea reacţionează la dezvăluirile grave făcute de fostul deputat Vlad Cosma, într-o înregistrare prezentată de Antena 3. Fostul ministru este de părere că informaţiile despre fabricarea şi plantarea de probe nu vor putea fi ignorate.

"O noapte de cosmar, s-ar putea zice, dupa ce am vazut inregistrarile cu procurori de la Antena 3. Asa ar spune orice om normal, obisnuit cu regulile democratiei, statului de drept, justitie legala, respectarea legilor etc.

Eu spun doar bravo celor care si-au prezervat dovezi ale abuzurilor facute de Kovesi si procurorii ei si de reprezentantii statului paralel.

Acum agentii de propaganda nu vor putea manipula iar spunand ca dezvaluirile sunt minciuni ale infractorilor si ca nu sunt probe.

Mai ramane sa vedem ce se intampla de maine, ce consecinte legale vor fi, daca cei implicati vor raspunde in sfarsit", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea nu ratează ocazia să îl atace pe jurnalistul Sabin Orcan, cel care a dezvăluit că aceasta ar fi plecat în Costa Rica. "Oare domnul Dragos din interceptari, cel care se pune pe urmarit ilegal un telefon, la cererea lui Negulescu, fara mandat de la judecator, o fi cel care ii da informatii lui Orcan despre unde s-ar afla telefonul meu?", mai scrie fostul ministru.

Vezi şi: Ceaiul verde, ideal pentru dietă și sănătate. Cu o condiție esențială! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.