Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, reacţie spumoasă la urmărirea penală a Laurei Codruţa Kovesi: 'Bun venit în clubul penalilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Elena Udrea reacţionează la punerea sub urmărire penală a Laurei Codruţa Kovesi. Din Costa Rica, fostul ministru al Dezvoltării se simte plagiată de Kovesi, prin reacţia de miercuri seara a fostei şefei a DNA, şi îi urează "Bun venit în clubul penalilor!".

"Sunt în Costa Rica, aştept procedura de acordarea statutului de refugiat. Mă uit cu mare atenţia la ce se întâmplă în România. Fără niciun resentiment, spun că începe să devină o vreme a normalităţii", a declarat Udrea.

Întrebată dacă s-a simţit plagiată de Kovesi, când a auzit reacţia fostei şefe a DNA, Udrea a răspuns: "Trebuie să recunosc că exact aşa m-am simţit aseară, auzind modul în care se apără. Am identificat acelaşi tip de apărare. Doamna Kovesi, şi alţii au fost duşi la DNA şi abia acolo au aflat despre ce fapte sunt acuzaţi. Doamna Kovesi, dvs. aţi intrat cu bocancii în vieţile altora, aţi distrus cariere.  Nu uitaţi că dvs, aţi pornit acest tip de justiţie. Aseară a avut un discurs fix ca al penalilor. Aş putea spune 'Bun venit în clubul penalilor!'", a declarat Udrea la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Experţii în securitate avertizează: Ce rişti dacă îţi iei telefonul mobil cu tine la baie

Laura Codruţa Kovesi a anunțat miercuri seară că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Ea susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.că este suspect într-un dosar în care i se aduc acuzații de abuz în serviciu.

"S-a prezentat un polițist la domiciliul meu și am primit o citație din partea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție în calitate de suspect pentru infracțiunile de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Este foarte interesant că această citație vine înainte de a merge la Parlamentul European în vederea audierii, dar probabil este tot o coincidență faptul că inițial am fost anunțată de procedura din Parlamentul European, am înțeles că audierea urma să fie pe data de 18 februarie, mi-am cumpărat bilet de avion pentru data de vineri, ca să pot să merg la Bruxelles și să particip la audiere. În acest sens, chiar am fost astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție și am depus o cerere de amânare pentru un proces care urma să aibă termen în data de luni și a cererea de amânare am depous biletul de avion din care rezulta că data de vineri urma să plec din țară. La nici câteva câteva ore după ce am depus această cerere din care rezulta că eu voi fi plecată din țară pentru această audiere am primit această citație", a declarat Laura Codruța Kovesi, la Europa FM.

Procurorul de caz, Adina Florea, a declarat, joi, că dosarul a fost deschis în urma unei sesizări din decembrie 2018 a lui Sebastian Ghiță, iar speța este tratată ca oricare alta, fără a fi analizată cu dublă măsură.

CITEȘTE ȘI: Ce boli poți vindeca în funcție de CANTITATEA de cafea pe care o bei pe zi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.