Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea RUPE TĂCEREA: Ce spune despre presupusa FUGĂ a Alinei Bica în Costa Rica

romaniatv.net
Elena Udrea Alina Bica Paris

Prezentă în această dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti şi despre “fuga” Alinei Bica în Costa Rica. Fostul ministru susţine că a aflat de “vacanţa prelungită”a fostei şefe DIICOT din presă şi că ultima discuţie pe care a avut-o cu aceasta a fost la începutul lunii ianuarie, de ziua Alinei Bica.

Citeşte şi: Un lider PNL îl DESFIINŢEAZĂ pe Dacian Cioloş: 'E un IMPOSTOR politic. A avut sprijinul total al PNL şi a adus numai necazuri...'

"Am văzut din comunicat că este în afara ţării şi că are o problemă de sănătate. Nu m-a anunţat pentru că nici nu era cazul.", le-a spus Elena Udrea jurnaliştilor, potrivit România TV.

"Cred că de sărbători. Nu! De ziua dânsei, prin mesaje. De ziua dânsei, zilele trecute, când a fost ziua dânsei. Ştiam vag că are o problemă de sănătate, de la avocaţi, pentru că avocaţii dânsei sunt şi în dosarele în care sunt eu, dar nu ştiu să vă spun mai mult.", a spus fostul ministru, întrebată dacă a vorbit recent cu Alina Bica.

Întrebată însă dacă i-a mărturisit că i-ar fi frică să se întoarcă în ţară, Udrea a spus: "Nu, pur şi simplu i-am urat la mulţi ani, mi-a mulţumit şi asta a fost tot.”

Fostul ministru a vorbit şi despre zvonul potrivit căruia Alina Bica s-ar fi înscris în Baroul din Costa Rica.

"Nu ştiu lucrul acesta. Ştiu ca este avocat în baroul spaniol, dar de anul trecut, pentru că aici i-au interzis să profeseze. Măcar atât. Trebuie să aibă din ce să trăiască. Se înscrisese în baroul spaniol şi era un avocat care putea să profeseze în toată Uniunea Europeană.", a completat Udrea.

Citeşte şi: Raport DEVASTATOR al Consiliului Europei: 'România, progrese LIMITATE în prevenirea CORUPŢIEI parlamentarilor, judecătorilor şi procurorilor' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.