Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea socheaza: Traian Basescu a gresit!

udrea palarie

Candidatul PMP la presedintie Elena Udrea a facut miercuri o decalratie neasteptata. Ea il acuza pe presedintele Traian Basescu de o serie de greseli destul de grave. Aceste acuzatii sunt surprinzatoare in contextul in care presedintele Traian Basescu o sustine fervent si are numai cuvinte de lauda pentru ea.

Greseala de care il acuza Elena Udrea pe presedinte se refera la numirile facute la conducerea SIE.

"Cred ca principiul ca sefii sa fie din alt partid decat cel la putere a fost corect, dar presedintele a gresit cel putin la SIE si cu dl Saftoiu, si cu dl Ungureanu si cu dl Melescanu. Dl Ungureanu s-a dovedit ulterior ca nu a fost o alegere buna pentru ca desi a fost pus acolo de presedinte ulterior a gasit de cuviinta sa tradeze increderea presedintelui si sa incerce sa joace politic cu adversarii sai.

Eu cred ca atunci cand tine de presedinte sa numeasca pe cineva e o relatie de incredere, presedintele trebuie sa lucreze cu oameni de incredere, or s-a vazut la Melescanu si Ungureanu ca vor sa joace politic. Cred ca e un risc sa pui oameni politici la servicii, desi la SRI in vara lui 2012, un moment greu, cand toti se asteptau ca dl Maior sa puna serviciul in sprijinul PSD, de unde venea, a tinut institutia independenta", a spus Elena Udrea intr-un interviu pentru Hotnews.

Greseala facuta de presedintele Traian Basescu nu a avut ca efect doar tradarea increderii acestuia, ci potrivit ei a dus si la implicarea in politica a sefilor SIE si deci a institutiei.

"Cred ca mai degraba sunt argumente pentru a spune ca punerea unor oameni politici a dus la politizarea macar in anumite momente a institutiei, si aici ma refer exclusiv la SIE. SRI a ramas in echilibru fata de partidele politice. Sefii politici ai SIE au ales sa faca politica", a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.