Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii eminenți se înghesuie la una din universitățile din Cluj - Napoca

UNIVERSITATE

Peste 160 de elevi participanți și premiați la olimpiadele naționale și internaționale s-au înscris la Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca în cadrul sesiunii de admitere organizate în luna iulie, cei mai mulţi, 103, optând pentru Facultatea de Matematică și Informatică.

Potrivit unui comunicat al UBB transmis, vineri, 19 elevi au fost admiși fără concurs, ca urmare a premiilor şi a menţiunilor obținute la etapele naţionale şi internaţionale ale olimpiadelor la care au participat.

„Peste 160 de elevi participanți și premiați la olimpiadele naționale și internaționale s-au înscris la Universitatea <> (UBB) Cluj-Napoca în cadrul sesiunii de admitere organizate în luna iulie 2018. Cel mai mare număr de candidați olimpici a fost înregistrat la Facultatea de Matematică și Informatică, unde numărul lor a ajuns la 103. Dintre aceștia, 19 au fost admiși fără concurs, ca urmare a premiilor şi a menţiunilor obținute la etapele naţionale şi internaţionale ale olimpiadelor la care au participat”, se arată în documentul citat, conform Mediafax.

Reprezentanţii UBB au precizat că olimpicii au optat și pentru facultățile de Litere (29), Studii Europene (7), Teologie Romano-Catolică (6), Geografie (5), Psihologie și Științe ale Educației (4), Istorie și Filosofie (3), Sociologie și Asistență Socială (3), Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (3), Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (3), Drept (1), Știința și Ingineria Mediului (1).

Aproape 19.000 de candidați şi-au depus dosarele de înscriere pentru cursurile de licență și master la zi și la distanță la UBB Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.