Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elina Svitolina, eliminată de o jucătoare de pe locul 131 WTA, la French Open. Nadia Podoroska, prima sportivă care ajunge în semifinale, venind din calificări

Elina Svitolina

Elina Svitolina (Ucraina), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 6-4, de Nadia Podoroska (Argentina), locul 131 WTA, venită din calificări, în sferturile de finală al turneului de la Roland Garros, anunță news.ro.

Podoroska, în vârstă de 23 de ani, s-a impus într-o oră şi 19 minute şi va disputa prima ei semifinală de grand slam. Sportiva din Argentina cu origini ucrainene este prima jucătoare care ajunge în penultimul act la Paris, venind din calificări, şi tot prima în 21 de ani, la oricare dintre cele patru grand slam-uri.

Citește și: CIRC SEXUAL la IPJ Timiș: Un șef de departament a fost reclamat la DNA pentru hărțuire de 'amantă' - Cum se APĂRĂ polițistul

Doar Alexandra Stevenson la Wimbledon, în 1999, şi Christine Dory, în 1978, la Australian Open, au mai ajuns în semifinale din calificări.

Adversara Nadiei Podoroska va fi stabilită după meciul dintre Iga Swiatek (Polonia), locul 54 WTA şi Martina Trevisan (Italia), locul 159 WTA, venită din calificări.

Podoroska a atins cea mai înaltă clasare în ierarhia WTA, locul 130, la 20 septembrie. După acest turneu, ea va intra în Top 50 WTA.

În calificările actualei ediţii a French Open, în turul al doilea, ea a trecut de Jaqueline Cristian, cu 6-0, 6-4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.