Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elitele ruse înțeleg că Rusia nu va obţine o victorie împotriva Ucrainei dar speră totuși la o remiză (GUR)

ik.imagekit.io
razboi ucraina

Andri Iusov, reprezentant oficial al Direcției Principale de Informații (GUR) din Ministerul Apărării de la Kiev, susţine că elitele din Rusia înțeleg foarte bine că ţara lor nu va putea câștiga războiul împotriva Ucrainei, dar speră, totuși, la o "remiză", relatează Korespondent, potrivit Rador.

Potrivit lui Iusov, reprezentanţii elitei ruse nu mai mizează de foarte mult timp pe o victorie în războiul împotriva Ucrainei. "Nimeni de acolo nu mai speră la un succes, cu excepția, poate, a unor oameni foarte bolnavi. Există o conştientizare a deznădejdii fatale. În cel mai bun caz, speră să aibă loc un fel de impas sau o remiză, pentru a-și putea salva interesele. Dar faptul că este vorba despre o înfrângere strategică pentru conducerea militaro-politică a Rusiei, pentru elita afacerilor este clar de foarte mult timp" - a explicat reprezentantul serviciului de informaţii al armatei ucrainene.

Totodată, Andri Iusov a remarcat că oamenii influenți din Rusia nu sunt încă pregătiți să se opună regimului aflat la putere în ţara lor. "Există o conştientizare, dar nu şi o disponibilitate de a opune rezistenţă. Acum, aceştia pot cel mult să fie dispuşi să încerce să-și protejeze interesele în schimbul unor informații sau a unui fel de interacțiune. Acest lucru se întâmplă deja. Ei bine, eu cred că vor fi pregătiţi şi pentru acțiuni mai decisive" - a conchis reprezentantul GUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.