Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk se implică în campania electorală din SUA: Vivek Ramaswamy este cel mai tânăr candidat republican la președinție

businesstoday.in
elon musk x

Președintele X (fostul Twitter) și directorul de tehnologie, Elon Musk, l-a lăudat pe Vivek Ramaswamy, tânărul candidat republican la președinția Statelor Unite.

Musk a răspuns la un fragment din interviul lui Ramaswamy la podcastul Tucker pe Twitter al lui Tucker Carlson , spunând: „Vivek Ramaswamy este cel mai tânăr candidat republican la președinție.” Musk a adăugat: „Este un candidat foarte promițător.”

Renumit pentru opiniile sale sincere despre finanțele digitale și criptomonede, Ramaswamy a făcut eforturi pentru un mediu cripto mai puternic în Statele Unite, conform cointelegraph.com.

 

 

Popularitatea crescândă a lui Ramaswamy l-a adus în apropiere cu colegul republican Ron DeSantis, guvernatorul Floridei prietenos cu Bitcoin.

Cu toate acestea, aventura lui Ramaswamy în politică nu este lipsită de obstacole. În prezent, se confruntă cu două procese din partea foștilor angajați ai Strive Asset Management, o firmă pe care a co-fondat-o. Angajații susțin că au fost forțați să încalce reglementările privind valorile mobiliare în timp ce erau angajați la companie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.