Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elton John anunță că părăsește Twitter: 'Schimbarea va permite dezinformării să înflorească necontrolat'

ABC News
Elton John

Elton John anunță că părăsește Twitter, din cauza schimbărilor despre care spune că „permit dezinformarea să înflorească”. Elton John face aceste comentarii după ce Elon Musk a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, potrivit The Guardian.

Sir Elton John a declarat că nu va mai folosi Twitter după schimbarea politicii, care, în opinia sa, va permite „dezinformării să înflorească necontrolat”, potrivit Mediafax.

Comentariile muzicianului în vârstă de 75 de ani vin după ce Elon Musk, care a cumpărat rețeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, a declarat că va acorda o „amnistie generală” pentru conturile suspendate, despre care experții au spus că va duce la revenirea pe platformă a „superdiseminatorilor de ură”.

Vineri, John a scris pe Twitter: „Toată viața mea am încercat să folosesc muzica pentru a aduce oamenii împreună. Cu toate acestea, mă întristează să văd cum dezinformarea este folosită acum pentru a diviza lumea noastră. Am decis să nu mai folosesc Twitter, având în vedere recenta lor schimbare de politică, care va permite dezinformării să înflorească necontrolat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.