Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elvețianul Roger Federer s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria cu Novak Djokovic

roger federer

Elvețianul Roger Federer (3 ATP) a obținut calificarea în semifinalele Turneului Campionilor, joi seara, la Londra, după ce l-a învins pe sârbul Novak Djokovic (2 ATP), în ultimul meci din grupa "Bjorn Borg", scor 6-4, 6-3, anunță MEDIAFAX.

Federer și-a adjudecat primul act după ce a reușit să câștige pe serviciul lui Djokovic la scorul de 1-1. Elvețianul s-a impus cu 6-4, după un act în care a reușit opt ași.

Citește și: Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîțu: Nu știe să citească un buget

În setul secund, Federer a fost din nou fără greșeală pe propriul serviciu și a realizat alte două break-uri, la scorurile de 2-2 și 5-3. Partida s-a încheiat după o oră și 12 minute, elvețianul impunându-se în două seturi, scor 6-4, 6-3.

Astfel, Roger Federer a obținut victoria decisivă în meciul cu Novak Djokovic și s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor. De partea cealaltă, sârbul a suferit a doua înfrângere din faza grupelor și a fost eliminat.

"Atmosferă excelentă, un adversar foarte bun. A fost special, am savurat de la început meciul. Ați reușit să produceți o atmosferă specială, aici, în sala O2. Față de finala de la Wimbledon am reușit să fructific mingea de meci avută. A fost un privilegiu să joc la Wimbledon cu Novak, au fost multe urcușuri și coborâșuri. Am muncit, am mers înainte, am jucat calm și sunt foarte fericit acum. Aștept weekend-ul cu nerăbdare. Trebuie să o iau ușurel, să mă bucur de oraș, de mâncare. Nu știu cu cine voi juca, îi voi urmări mâine și mă voi pregăti", a declarat Federer, la finalul meciului.

Din grupa "Bjorn Borg" a mai obținut calificarea Dominic Thiem. Austriacul i-a învins pe Roger Federer și Novak Djokovic și a cedat contra lui Matteo Berrettini.

Citește și: Olguța Vasilescu reacționează după ce Cîțu a acuzat o ‘gaură’ la buget: Nu își cunoaște nici măcar atribuțiile ca ministru de Finanțe

Federer a reușit să câștige Turneul Campionilor la edițiile din 2003, 2004, 2006, 2007, 2010 și 2011.

În grupa "Andre Agassi", Stefanos Tsitsipas este deja calificat în semifinale, în timp ce pentru poziția secundă se luptă Alexander Zverev și Rafael Nadal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.