Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc ia atitudine după incidentul de pe aeroportul din Cluj: Cine e vinovat

emil boc

Primarul Clujului, Emil Boc ia atitudine după incidentul de pe aeroportul din Cluj, Edilul îl acuză pe pilot în cazul avionului cu peste 100 de oameni la bord care a ratat aterizarea la Cluj, acum o săptămână. Primarul susţine că la mijloc e vorba de o eroare umană, asta deşi specialiştii nu au anunţat încă rezultatele anchetei.

Citeşte şi: Omul care i-a 'tras' după el la DNA pe Ponta şi Dragnea, ELIBERAT din arest

Primarul de la Cluj, Emil Boc, a tras deja concluziile accidentului de la Cluj în care un avion a ieşit de pe pistă după ce a ratat aterizarea. "Am avut greşeala unui pilot. Eu îmi permit să spun. Acolo a fost o greşeală a pilotului, care în loc să pună avionul la 1.000 de metri de capătul pistei l-a pus la 800 de metri, probabil, şi s-a dus în afară cu 5 metri. Şi să spui că a fost panică e prea mult. Cei din avion nici nu au ştiut că s-a întâmplat ceva'', a spus Emil Boc.

Citeşte şi: Scandalul cărţilor scrise după gratii continuă: Primul profesor care ajunge la DNA

Directorul Blue Air răspunde acuzaţiilor aduse de Emil Boc. "Nu ştiu pe ce se bazează domnul Boc, dânsul văd că se pricepe la toate, aşa cum s-a mai priceput şi în altele. Ne-am obişnuit cu astfel de politicieni'', a spus Gheorghe Răcaru, director Blue Air. Pasagerii care au trăit clipe de groază îl contrazic pe primar şi spun că pista nu era deszăpezită. Ancheta specialiştilor este încă în desfăşurare. Aeronava, cu peste 100 de oameni la bord, care venea din Capitală şi mergea spre Barcelona, a ieşit de pe pistă în urmă cu mai bine de o săptămână, pe aeroportul din Cluj, acolo unde avea o escală, spun cei de la RTV.

Citeşte şi: Ion Cristoiu vine cu un scenariu exploziv în politică: Cine e cu binomul SRI și DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.