Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, revoltat de arbitrajul de la meciul U Cluj - CFR Cluj: 'M-am uitat până la 4 dimineața pe toate reluările. Al doilea penalti nu a existat'

stiridecluj.ro
emil boc

CFR s-a impus cu 2-1 în derby-ul Clujului, cu Universitatea, în etapa a 15-a din Superligă, după un meci în care golurile s-au înscris doar din penalti. Primarul Clujului, Emil Boc, susține că la al doilea gol marcat de CFR nu a fost penalti.

”Universitatea a dominat din toate punctele de vedere. Îi felicit și pe (n.r.: antrenorul) Neagoe, l-am felicitat imediat după joc. Să nu uităm de unde am venit și unde suntem. Jucăm de la egal la egal cu FCSB, Craiova sau CFR.

Vorbind de partea negativă, CFR nu avea nevoie de cadouri, a spus-o și Neagoe. Al doilea penalti nu a existat. M-am uitat până la 4 dimineața pe toate reluările, nu a existat. Ce a deranjat a fost că nu a mers să verifice o fază atât de controversată. De aceea avem VAR pentru a elimina greșelile.

Nu aveai cum să vezi, era un jucător în față. Nu există contact între piciorul celui de la U Cluj și al celui de la CFR. A fost o greșeală flagrantă de arbitraj, dar și de atitudine. Totuși, trebuie să mergem mai departe, avem meci luni cu FCSB și trebuie să ducem mai departe steagul Universității Cluj.

Trebuie să vedem lucrurile bune. Am avut cea mai mare prezență din Liga 1 la un meci. Bravo clujenilor pentru faptul că v-ați susținut echipele favorite! Cu mici excepții, atmosfera a fost superbă.

Trebuie felicitați suporterii Universității care și-au susținut echipa indiferent de rezultat, asta arată fair-play.

Îi felicit și pe cei de la CFR pentru ca și-au susținut favoriții din teren. Consider că am trecut testul maturității fotbalistice. Chiar dacă unii suntem în alb-negru și alții în vișiniu, toți suntem clujeni”, a declarat Emil Boc la postul Napoca Live.

Vezi și: Antrenorul celor de la U Cluj a răbufnit după meciul cu CFR Cluj: Am avut penalty-uri clare şi VAR nu a intervenit

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.