Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilian Dolha îl laudă pe Ionuț Radu - Păi ce portari români au mai fost acolo? Lobonţ şi Tătăruşanu

fcinter1908.it
ionut radu

Emilian Dolha (39 de ani), fostul portar de la Dinamo București, a comentat ascensiunea lui Ionuţ Radu în Serie A, declarându-se impresionat de performanţa pe care a atins-o goalkeeper-ul celor de la Genoa la o vârstă atăt de fragedă.

"Am înţeles că e un copil extraordinar. Alternează momente fantastice cu momente mai puţin norocoase. Dar să te afli la acel nivel nu poţi decât să fii admirativ. Bravo lui! Să stea sănătos şi să lucreze. Chiar m-am interesat, e agil, e bun. Din moment ce e acolo, nu are cum să fie slab. Nu l-am urmărit atât de atent. Păi ce portari români au mai fost acolo? Lobonţ şi Tătăruşanu. Şi copilul ăsta e crescut de mic acolo. Să-i dea Dumnezeu să mai stea vreo 14 ani acolo", a declarat Dolha, pentru ProSport.

În vârstă de 21 de ani, Ionuţ Radu a fost transferat de Genoa la începutul acestui sezon, de la Inter Milano, pentru opt milioane de euro. Românul şi-a asigurat postul de titular încă de la începutul stagiunii, apârând de 21 de ori buturile formaţiei pregătite de Cesare Prandelli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.