Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu vorbește despre motivație înainte de debutul pe zgura de la Stuttgart

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu va concura pentru prima dată în cariera sa profesionistă la Porsche Tennis Grand Prix de la Stuttgart, turneu pe zgură care va avea loc săptămâna viitoare. Numărul 12 mondial a împărtășit motivația sa înaintea debutului pe zgură, informează Mediafax.

Răducanu va reveni în acțiune săptămâna viitoare pentru prima dată după ce a pierdut meciul de debut de la Miami Open, după ce a avut un set și un break avans. Jucătoarea în vârstă de 19 ani a fost afectată de accidentări și probleme până acum în acest sezon, dar are în vedere o nouă provocare în sezonul pe zgură, motivată de șansa de a-și îmbunătăți jocul cu puțină experiență pe această suprafață.

Va fi un prim eveniment dificil pe zgură pentru numărul 12 mondial, nouă dintre primele zece jucătoare din lume urmând să participe la turneul WTA 500 de la Stuttgart. Dar Răducanu este încântată de provocarea de a continua parcursul său fără precedent de la US Open din vara trecută și de a învinge alte jucătoare de top.

„Va fi o provocare, dar am câștigat deja meciuri împotriva unora dintre aceste jucătoare în scurta mea experiență în circuit", a spus ea într-o conferință de presă, despre puternica participare de la turneul german.

„Ar fi foarte motivant să adaug la victoriile mele împotriva celor mai bune jucătoare din lume, mai ales pe zgură, unde am puțină experiență, deoarece în Marea Britanie nu prea există terenuri de zgură.

Acest sezon pe zgură, cu Openul Franței ca punct culminant, va fi o provocare interesantă, dar una pe care o aștept cu nerăbdare."

Campioana în exercițiu de la US Open a recunoscut, de asemenea, că șansa de a-și dezvolta jocul a fost, de asemenea, o mare motivare pentru a participa în sezonul pe zgură.

„Cred că mereu se vor ivi noi provocări și mereu îți vei reseta obiectivele", a continuat Răducanu citată de tennisuptodate.

„Personal, sunt foarte concentrată pe îmbunătățirile pe care le pot face în jocul meu și asta mă motivează foarte mult.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.