Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Emmanuel Macron spune că își va vaccina populația 'între aprilie şi iunie'

captura video youtube
Macron, Masca

Franţa intenţionează să lanseze o campanie de vaccinare împotriva COVID -19 pentru marele public ''între lunile aprilie şi iunie'', după un prim val rezervat celor mai vulnerabile persoane, a anunţat marţi preşedintele francez Emmanuel Macron în cadrul unei conferinţe de presă cu premierul belgian Alexander De Croo, relatează AFP.

Pentru începutul anului 2021 este prevăzută ''o primă campanie de vaccinare foarte ţintită, cu vaccinuri de primă generaţie'', având în vedere dozele de care va dispune Franţa, urmată de ''un al doilea val între aprilie şi iunie, pentru marele public, mergând spre vaccinarea unui număr cât mai mare'' de cetăţeni, a explicat preşedintele francez, scrie agerpres.ro.

Citește și: Sondaj. Mirel Palada anunță că pe PNL și PSD le desparte doar un procent

La rândul său, premierul francez Jean Castex a anunţat în Adunarea Naţională (Camera inferioară a Parlamentului francez), că unele persoane din aziluri de bătrâni (Ehpad) vor fi vaccinate prioritar împotriva covid-19, în baza recomandărilor de luni ale Înaltei Autorităţi pentru Sănătate (HAS).

O categorie a personalului Ehpad va face de asemenea parte din acest ”prim val” de vaccinare, a prenizat premierul în cadrul unei sesiuni de interpelare a Guvernului.

Citește și: De la 1 ianuarie 2021, Laura Codruța Kovesi își intră în pâine! Șefa Parchetului European a dezvăluit cine va intra sub lupa ei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.