Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron va fi primit de cancelarul Germaniei, Angela Merkel

Unul dintre favoriţii în alegerile prezidenţiale din Franţa, centristul Emmanuel Macron, va fi primit joi la Berlin de către cancelarul german Angela Merkel, care s-a întâlnit în ianuarie şi cu candidatul dreptei, François Fillon, relatează AFP, conform agerpres.

Întrevederea 'informală şi confidenţială' va avea loc la cancelarie, a anunţat o purtătoare de cuvânt a guvernului german, Ulrike Demmer, dând asigurări că nu este vorba de a acorda 'sprijin' fondatorului mişcării 'En Marche!' (centru), ci de a avea grijă de 'relaţiile cu Franţa'.

Armata chineză, ULTRAsofisticată. Avionul invizibil este vârf de lance - FOTO

Angela Merkel l-a primit la sfârşitul lunii ianuarie pe François Fillon, candidat al partidului Republicanii, chiar înainte de primele dezvăluiri făcute de săptămânalul Canard Enchaîné privind presupuse angajări fictive ale soţiei şi celor doi fii ai săi, dezvăluiri care i-au afectat campania electorală.

Purtătoarea de cuvânt a cancelariei nu a menţionat dacă Angela Merkel este dispusă să se întâlnească cu candidatul Partidului Socialist, Benoît Hamon, dar a exclus orice întrevedere cu Marine Le Pen, lidera partidului de extremă dreaptă Frontul Naţional, clasată de sondaje pe primul loc în primul tur al alegerilor prezidenţiale prevăzut să aibă loc la 23 aprilie în Franţa. Al doilea tur al scrutinului este programat pentru 7 mai.

Elicopter PRĂBUŞIT în Istanbul. Oameni de afaceri ruşi se aflau la bord. NU sunt supravieţuitori

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.