Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții pentru Donald Trump - Fiul său a fost citat pentru audieri în Comisia pentru Informaţii a Senatului SUA

Donald Trump Jr.

Comisia pentru Informaţii a Senatului SUA l-a citat pentru audieri pe Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui american Donald Trump, în legătură cu ancheta privind ingerințele electorale ruse, potrivit unor surse citate de postul NBC News.

Donald Trump Jr., ar urma să fie întrebat despre proiectul imobiliar numit "Turnul Trump" din Moscova. În septembrie 2017, în cursul audierii în Comisia Juridică a Senatului SUA, fiul cel mare al președintelui a afirmat că membrii familiei Trump nu știau prea multe despre acest proiect.

Potrivit raportului special al lui Robert Mueller, Trump a autorizat și a rămas interesat de proiectul de la Moscova, care a fost descris ca fiind "extrem de profitabil".

Mai mult, Michael Cohen, fost avocat al președintelui Trump, le-a spus congresmenilor că i-a informat despre acest proiect pe Trump Jr. și pe Ivanka Trump de "aproximativ zece" ori.

Michael Cohen, fostul avocat al preşedintelui SUA Donald Trump, a fost condamnat în decembrie 2018 la trei ani de închisoare. Michael Cohen pledase vinovat că a minţit în Congres despre un proiect imobiliar din Rusia, în cadrul investigaţiei privind ingerinţele ruse în scrutinul prezidenţial american. În plus, Cohen a fost găsit vinovat pentru implicarea în plăţile efectuate de către Donald Trump către două femei cu care ar fi avut relaţii.

Surse citate de agenția The Associated Press au transmis că membrii Comisiei pentru Informaţii vor, de asemenea, să-l întrebe pe Trump Jr. despre întrevederea sa cu avocata rusă Natalia Veselnitskaya.

Donald Trump jr. afirmă că nu i-a spus tatălui său despre această întrevedere, însă Cohen a mărturisit că fiul președintelui l-a informat pe Donald Trump că întrevederea va avea loc.

Este pentru prima dată când un membru al familiei președintelui Trump este citat, și un semn suplimentar că senatorii continuă propria anchetă privind ingerințele electorale ruse chiar și după publicarea raportului procurorului special Robert Mueller.

Momentan nu este clar dacă Donald Trump Jr. se va prezenta la audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.