Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Enel va avea închise magazinele din București, Giurgiu și Ilfov pe 2 ianuarie, clienții având la dispoziție canalele digitale

Profimedia Images
enel

Magazinele Enel din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 2 ianuarie, zi liberă legală, iar în celelalte zile vor funcţiona după programul obişnuit, a anunţat miercuri compania, conform Agerpres.

Astfel, magazinele Enel sunt deschise în Bucureşti, de luni până vineri, în intervalul 9:00 - 17:00, iar în Ilfov şi Giurgiu de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 16:00.

Potrivit sursei citate, cea mai mare parte a operaţiunilor pot fi realizate prin canale digitale şi nu necesită deplasarea în magazinele Enel. Reprezentanţii companiei recomandă clienţilor să folosească în continuare opţiunile digitale de comunicare, de primire şi de plată a facturii, precum şi contractarea online.

Astfel, clienţii au la dispoziţie două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.