Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episcopul Ignatie al Hușilor: Dacă vom asculta glasul conștiinței, El ne poate îndrepta

episcopiahușilor.ro
episcopul ignatie al hușilor

Episcopul Ignatie a făcut duminică o asemănare între glasul conştiinţei omului şi mesajul Sfântului Ioan Botezătorul, la care omul se poate raporta ca la un avertizor de integritate sufletească, informează Basilica.ro.

Dezastru de proporții: Pandemia și consecințele sale au distrus 21 de ani de creștere globală a traficului aerian de pasageri

„Conștiința noastră poate să fie ca Sfântul Ioan Botezătorul, care să ne trezească la realitate, să ne smulgă din starea de letargie pe care ne-o provoacă păcatul”.

El a explicat că păcatul ne transformă în oameni muribunzi din punct de vedere spiritual, chiar dacă trupește suntem vii. „Când lăsăm păcatul să vină în viața noastră, devenim oameni morți sufletește”.

„Conștiința noastră este ca Ioan Botezătorul, ne avertizează, ne trage un semnal de alarmă ferm, că nu suntem pe calea cea bună, că am luat calea strâmbătății, a răutății colțuroase și a întunericului”, a spus Părintele Episcop.

Episcopul Huşilor le-a oferit credincioşilor care au participat la Sfânta Liturghie oficiată de el în Parohia Avrămești, Protopopiatul Bârlad, următorul sfat duhovnicesc:

„Dacă vom asculta glasul conștiinței, prin care Dumnezeu ne vorbește, oricâtă pustietate, uscăciune și nefericire ar fi în sufletul nostru, El ne poate îndrepta”.

Preasfinţitul Părinte Ignatie l-a hirotonit preot pe diaconul Alexandru Borcea și l-a instalat ca paroh al Parohiei Avrămești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.