Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epoca găleților și a gecilor a apus: Ce cadouri a dat PNL în prima zi de campanie electorală în Gorj

radioinfinit.ro
aghiasma Tg Jiu

Campanie electorală extrem de curioasă într-o filială a PNL. Totul s-a întâmplat în Gorj. Deşi liberalii spuneau că nu vor face campanie în zi de sărbătoare, aceştia au driblat promisiunea. Au amânat startul luptei electorale în ceea ce privește afișajul, dar au avut însă o acțiune în prima zi de campanie.

Aceştia au mers la Fântâna Sâmboteanu din Târgu-Jiu, au luat apă pe care au sfințit-o și au dus-o bătrânilor internați în căminele de la Suseni și Novaci. La Fântâna Sâmboteanu a apărut și o controversă legată de calitatea apei. Unii cetățeni din zonă au susținut că n-ar fi bună de băut. Au trecut însă peste această problemă şi şi-au continuat campania electorală, conform radioinfinit. Mihai Paraschiv, liderul tinerilor liberali, a dat asigurări că partidul său a decis să amâne startul campaniei din respect pentru marea sărbătoare religioasă, Izvorul Tămăduirii. A fost prins în fapt cu apa sfinţită, dar a negat faptul că ar fi în campanie.

Citeşte şi: Fiscul scoate la iveală o datorie imensă a unui hypermarket: Cum se apără șefii companiei

"Dacă o aghiasmă se poate numi campanie electorală... E un gest binevenit pentru bătrâni. Noi nu facem aici campanie electorală. Vrem să facem un gest pentru bătrânii aflaţi în suferinţă. Cred că autorităţile s-ar fi sesizat dacă apa nu era în regulă", a mai spus Paraschiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.