Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae dezvăluie cheia întregului război politic: asta le voi spune colegilor mei în Comitetul Executiv

serban nicolae

Liderii PSD se pregătesc de o confruntare decisivă în cadrul unui Comitet Executiv, care va avea loc de la ora 16.00, în Kiseleff. Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, consideră că întregul război politic pornește de la faptul că PSD dorește modificarea legilor justiției, iar anumite forțe lucrează din plin pentru a stopa acest proces. Șerban Nicolae a precizat că le va cere colegilor din PSD să își asume faptul că merg până la capăt cu acest proces.

Citește și: Tabăra Dragnea a decis: Retragerea sprijinului politic pentru Mihai Tudose! S-a avansat și numele noului prim-ministru/ SURSE

”Tot războiul și toate scandalurile din ultima perioadă pornesc de la faptul că PSD și-a asumat modificarea legilor justiției. Încă nu am văzut pe cineva care să-mi explice cu subiect și predicat cum anume aduc modificările acestea atingere independenței justiției, cum se instaurează controlul politic asupra justiției, pe cine încercăm noi să scăpăm de pușcărie și alte acuzații care au mai fost aduse în spațiul public. Toate aceste scandaluri pe care noi le vedem se subsumează acestui scop, de a opri modificarea legilor justiției. Nu sunt criticate măsurile economice, nu sunt criticate politicile guvernamentale, totul se rezumă la legile justiției, inclusiv acest scandal amplificat artificial de unii în PSD. Orice propunere a unui parlamentar, orice inițiativă este criticată până în punctul extrem, totul este dus până în zona absurdului”, a declarat Șerban Nicolae, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă există o anumită tabără în PSD care să se opună legilor justiției, senatorul PSD susține că nu știe, dar cosideră că există forțe care acționează în permanență pentru a opri acest demers.

”Nu știu dacă există o tabără care să se opună. Eu asta le voi spune și colegilor mei în ședință: trebuie să ne asumăm faptul că mergem până la capăt cu acest demers, pentru că alegătorii noștri ne-au dat votul inclusiv pentru că le-am promis ”Dreptate până la capăt!”. Eu asta voi spune în Comitetul Executiv, asta le voi cere colegilor mei”, a mai spus Șerban Nicolae.

Liderul senatorilor PSD consideră că există riscul ca în perioada următoare să fie ”fabricate” și alte scandaluri politice pentru a opri modificarea legilor justiției.

Șerban Nicolae susține că există și un alt punct nevralgic care provoacă foarte multă agitație în rândul anumitor factori de decizie.

”Cred că și această lege pentru ONG-uri creează multă agitație. Nu este vorba despre donațiile acelea de doi euro, care sunt foarte multe, nu este vorba despre cazurile sociale, ci despre banii rulați prin diverse ONG-uri, bani foarte mulți, care au scopuri mai mult decât politice. Acești bani care sunt dați direct, care vin prin surse obscure pentru a finanța războiul politic, acești bani trebuie scoși la suprafață”, ne-a mai precizat liderul senatorilor PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.