Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae l-a certat pe Călin Popescu Tăriceanu în Parlament: Nu ați înțeles!

Mediafax
serban nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae l-a certat pe Călin Popescu Tăriceanu, fost premier, acum lider ALDE. Nicolae a atenționat că Tăriceanu nu a înțeles de ce este necesară moțiunea la adresa guvernului. Totul după ce Tăriceanu a atenționat că moțiunea va deschide calea spre anticipate și va bloca administrațiile.

Citește și: LOVITURĂ pentru PNL în cea mai GREA ZI: Nicolae Robu, primar liberal, a trimis pliante electorale fără SIGLA PNL!

"Domnule Barna, să nu credeți că nu veți da socoteală pentru ce ați făcut. Ați susținut un guvern care a legiferat doar pe angajări de răspundere.

E foarte ușor să ceri dublarea alocațiilor pentru copii când ești pe băncile opoziție și când ești la putere le amâni. Ce s-a făcut cu împrumuturile. Incompetența acestui guvern e una rușinoasă. Astăzi vor pleca acasă în huiduieli. Este evident, domule Tăriceanu, că nu ați înțeles un lucru. Cel mai important. E mai important să oprim acest dezastru de guvernare decât să ne punem problema dacă funcționarii mai muncesc sau nu după ce e demis guvernul", a spus Nicolae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.