Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Eriksen mi-a trimis un mesaj pentru a-mi zice că este bine / Ar trebui toţi să facem cursuri de prim ajutor', dezvăluie Lukaku

www.biletu-zilei.com
Romelu Lukaku

Belgianul Romelu Lukaku a declarat că s-a gândit să îl viziteze pe Christian Eriksen la spital, însă a ajuns la concluzia că danezul trebuie în primul rând să fie cu familia în aceste momente. Lukaku consideră că ar fi bine ca fotbaliştii să urmeze cursuri de prim ajutor, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE Posibil IMPLICAT în ATENTATUL TERORIST de la metroul londonez GĂSIT de SRI în România

Întrebat dacă îl va vizita pe Eriksen la spitalul aflat alături de stadion, Lukaku a răspuns: “Am vorbit cu antrenorul, dar cred că Christian trebuie în primul rând să fie cu familia sa în aceste momente. Este cel mai important. El mi-a trimis un mesaj pe Whatsapp pentru a-mi zice că este bine. I-am răspuns să aibă grijă de el. Joi îi voi mai trimite un mic mesaj”.

Citește și: Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest

Fotbalistul a menţionat că el şi colegii săi nu au avut nevoie de consiliere psihologică după ce i s-a întâmplat lui Eriksen. “Am fost toţi afectaţi de ce i s-a întâmplat lui Christian, mai ales cei care au jucat cu el. Dar vom intra pentru teren pentru a câştiga. Noi nu am avut nevoie de susţinere psihologică. Suntem puternici psihic. În lotul nostru este multă experienţă şi asta se simte”.

Lukaku este de părere că este o idee bună ca fotbaliştii să fie instruiţi pentru a acorda primul ajutor. “Ar fi foarte util să învăţăm ce trebuie să facem. Ceea ce i s-a întâmplat lui Christian arată că numeni nu este ferit. Simon Kjaer a avut o reacţie rapidă şi utilă. Ar trebui toţi să facem cursuri de prim ajutor”, a spus belgianul.

Naţionala Belgiei înntâlneşte Danemarca, astăzi, la ora 19.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, în grupa B a Campionatului European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.