Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erling Haaland a înscris șapte goluri în primele 135 de minute la Borussia Dortmund

Erling Haaland continuă să stabilească noi recorduri la Borussia Dortmund. Atacantul de 19 ani a înscris două goluri în meciul cu Union Berlin, de sâmbătă, scor 5-0, și a ajuns la șapte reușite în primele 135 de minute la noua sa echipă, potrivit Mediafax.

Haaland a punctat pentru 2-0, în minutul 18, după ce s-a demarcat excelent la centrarea lui Guerreiro. În minutul 68, norvegianul a obținut o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Marco Reus. Opt minute mai târziu, fostul fotbalist de la RB Salzburg a punctat cu un nou șut din interiorul careului, ducând scorul la 5-0 în favoarea echipei sale. La faza imediat următoare, el a fost înlocuit de Giovanni Reyna.

Partida dintre Borussia Dortmund și Union Berlin, contând pentru etapa cu numărul 20 din Bundesliga, s-a încheiat cu scorul de 5-0 pentru gazde. Pe lângă Haaland, au mai punctat Jadon Sancho, Marco Reus și Axel Witsel. Echipa condusă de Lucien Favre a urcat pe locul al treilea, cu 39 de puncte, la trei lungimi de liderul Bayern Munchen.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

Erling Haaland, transferat de Borussia Dortmund, în această iarnă, de la RB Salzburg, pentru 20 de milioane de euro, a ajuns la șapte goluri marcate în primele 135 de minute pentru formația germană. A debutat cu un hat-trick contra lui Augsburg, pe 18 ianuarie, când a fost introdus pe teren în minutul 56. La al doilea meci, de pe 24 ianuarie, când a jucat doar 25 de minute, el a izbutit o dublă contra lui FC Koln.

Internaționalul norvegian a impresionat lumea fotbalului în acest sezon. El a înscris 28 de goluri în 22 de meciuri la RB Salzburg. Dintre acestea, opt au fost reușite în grupele Ligii Campionilor, contra lui Genk, Liverpool și Napoli. De asemenea, Haaland are în palmares un meci la naționala U20 a Norvegiei, de la Campionatul Mondial din 2019, când a înscris nouă goluri contra celor din Honduras.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.