Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erorile fac parte din fotbal, spune antrenorul echipei AC Milan despre Tătărușanu

Stefano Pioli, antrenorul echipei AC Milan, nu a vrut să dea vina pe portarul Ciprian Tătăruşanu după ce formaţia sa a pierdut primele puncte în acest sezon al Serie A, în meciul cu AS Roma, terminat cu scorul de 3-3, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

"Erorile fac parte din fotbal. La acel corner a calculat greşit timpul de ieşire. Este un porar puternic, dar la debut se poate întâmpla orice. Vom analiza prestaţia individuală şi vom încerca să facem mai puţine greşeli, dar echipa a jucat bine. Avem puţin timp pentru antrenamente, vom munci exclusiv pe baza partidei jucate şi o pregătim pe următoarea", a declarat Pioli.

AC Milan a remizat, luni, pe teren propriu, scor 3-3 (1-1), cu AS Roma, în etapa a V-a a campionatului italian Serie A. Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost pe teren pentru prima dată în tricoul lui AC Milan, însă a avut o evoluţie destul de slabă.

În minutul 14, la un corner executat de Pellegrini, Tătăruşanu a ieşit pe sub balon şi Dzeko a marcat cu capul golul de 1-1, după ce Ibrahimovic deschisese scorul, în minutul 2.

Citește și: DOSAR Raport 'ABSURD' al unui specialist italian în cazul Mario Iorgulescu - Se bazează pe afirmațiile părinților care spun că a căzut în cap când era mic

Saelemaekers a readus gazdele în avantaj, în minutul 47, dar în minutul 70, Tătăruşanu a respins în faţă o minge şutată de Mkhitaryan şi Bennacer l-a faultat în careul mic pe Pedro, încercând să degajeze balonul. După consultarea VAR, Veretout a executat penaltiul şi a egalat, în minutul 71.

Ibrahimovic a făcut 3-2, tot din penalti, în minutul 79.

Cinci minute mai târziu, tot Ibrahimovic a deviat greşit o minge la un corner al oaspeţilor, iar Kumbulla a marcat lejer, în poarta goală şi a stabilit scorul final, 3-3.

Revenit în vară, în Italia, Tătăruşanu a fost titular pentru prima dată într-un meci oficial la AC Milan după ce Gianluigi Donnarumma a fost testat pozitiv cu Covid-19.

În ciuda egalului, AC Milan se menţine pe primul loc în clasament, cu 13 puncte, fiind urmată de Napoli şi Sassuolo, fomaţia fundaşului Vald Chiricheş, cu câte 11 puncte.

Citește și: DOSAR BREAKING - Cum era să RATEZE DNA flagrantul PREMIERĂ în cazul polițistului care ar fi cerut 1,1 milioane de euro ȘPAGĂ în plină stare de urgență

AS Roma ocupă locul 9, cu opt puncte, la egalitate cu Verona, de pe locul 8.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.