Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Este haos în pădurile României: un pădurar a fost amenințat cu drujba, în timp ce încerca să oprească hoții de lemne

http://pomezeu.probihor.ro/
castan padure

Doi bărbați și o femeie, toți din localitatea Valea Mare Pravăț, au fost reținuți în cazul pădurarilor amenințați cu drujba după ce ar fi fost prinși că au tăiat ilegal mai mulți copaci pe raza localității Dragoslavele, județul Argeș.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung a dispus reținerea pentru 24 de ore a doi barbați, de 35 și 60 de ani, și a unei femei de 32 de ani, toți din localitatea Valea Mare Pravăț, pentru ultraj, informează Mediafax.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, vineri, cele trei persoane ar fi tăiat fără drept arbori din fondul forestier național, situat pe raza localității Dragoslavele.

În momentul în care au fost surprinși de către lucrătorii silvici, nu s-au suspus somațiilor și indicațiilor acestora, au devenit foarte agresivi și, folosind un topor și un motoferăstrău aflat în funcțiune, au adresat amenințări cu acte de violență, afirmând că vor folosi aceste obiecte împotriva lor.

Ulterior, sâmbătă, cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Câmpulung, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru cei doi bărbați și a arestului la domiciliu pentru femeie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.