Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Esti in Bahrein si vrei sa revii in tara, iata ce trebuie sa stii

Facebook
Breaking News
Întrucât EAU nu permite efectuarea zborurilor comerciale inbound , din data de 21martie a.c., ca măsură de prevenţie a răspândirii pandemiei COVID-19, momentan nu există posibilitatea repatrierii din Bahrain cu zborurile speciale organizate din Dubai.
Aşadar, vă rugăm să contactaţi companiile aeriene din Bahrain şi agenţii de ticketing, care efectuează zboruri comerciale către Frankfurt, Munchen, Amsterdam, Paris,Viena, Madrid, Barcelona, Milano, Roma şi de acolo cu conexiune către Bucureşti , prin compania naţională Tarom. La îmbarcare pe cursele cu tranzit , trebuie să deţineti biletul de avion până la desţinaţie în România, sau bilet de tren , autocar, după caz.
Domnul consul de la AMB Germaniei din Manama, a confirmat telefonic că, în continuare sunt saptămânal 1 sau 2 zboruri comerciale către Frankfurt, cu compania Gulf Air, de aceea ambasada nu organizează zboruri speciale de repatriere .
La fel şi AMB Franţei la Manama a confirmat că este disponibilă cursa comercială către Paris, tot cu compania Gulf Air.
Compania Fly Dubai are deschise spre vânzare pe site rezervări de bilete pe curse comerciale, începând din 6 iunie a.c. Bahrain -Dubai –Otopeni .
Pentru orice detalii şi asistenţă pentru repatriere ne puteţi contacta pe telefonul de urgenţă 00971 50 937 4516, scrie Consulatul General al Romaniei la Dubai

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.