Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Etapa a şaptea a Turului Elveţiei a fost câștigată de către ciclistul columbian Rigoberto Uran

ciclism

Ciclistul columbian Rigoberto Uran (EF Education-Nippo) a câştigat etapa a şaptea a Turului Elveţiei, un contratimp individual desfăşurat sâmbătă pe distanţa de 23,2 km, între localităţile Disentis şi Andermatt.

Uran a fost cronometrat în 36 min 02 sec (medie orară: 38,7 km), reuşind să-l devanseze cu 40 sec pe francezul Julian Alaphilippe (Deceuninck), clasat pe locul secund, şi cu 54 sec pe elveţianul Gino Mader (Bahrain), ocupantul poziţiei a treia, scrie Agerpres.ro.

Contratimpul de sâmbătă a avut un traseu deosebit, cu o ascensiune de primă categorie, în lungime de 9,5 km, iar apoi o coborâre până la Andermatt.

În clasamentul general continuă să conducă ecuadorianul Richard Carapaz (Ineos), în timp ce Rigoberto Uran a urcat pe locul secund, la 17 sec.

Julien Alaphilippe, aflat pe poziţia a treia, la 39 sec de Carapaz, a decis să părăsească însă cursa elveţiană la finalul acestei etape, pentru a fi alături de soţia sa care se pregăteşte să nască, a anunţat echipa Deceuninck.

Duminică este programată cea de-a opta şi ultima etapă, una montană, în lungime de 159,5 km, cu startul şi sosirea la Andermatt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.