Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile, la Râşnov, în acest week-end

cnn.com
schi

Oraşul Râşnov va găzdui, în acest week-end, etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile, potrivit news.ro.

Este al şaptelea an în care România, Judeţul Braşov, oraşul Râşnov găzduiesc reuniuni ale Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile.

Anul trecut, a fost înregistrată o premieră la Râşnov, unde au fost organizate şi două etape de Cupă Mondială masculină.

Anul acesta, o nouă premieră pentru România: organizarea unei etape de Cupă Mondială pe echipe mixte. Dar adevărata provocare este că vor fi simultan, într-o singură reuniune, atât competiţiile feminine şi masculine, cât şi cea pe echipe mixte. Astfel, joi şi vineri vor fi organizate două etape de Cupă Mondială feminine, vineri o etapă de Cupă Mondială masculină, iar sâmbătă o etapă de Cupă Mondială pe echipe mixte.

Citește și CODICELE atacului lui Băsescu la adresa DNA și susținerea SIIJ contra Direcției-Fratele și nepotul său, condamnați definitiv în spețe DNA, fiica sa ÎN AȘTEPTARE

Federaţia Română de Schi Biatlon şi Primăria oraşului Râşnov au lucrat intens în ultimele zile, când gerul a permis, pentru a face zăpadă artificială, astfel ca trambulina să se prezinte în cele mai bune condiţii pentru competiţii.

Din păcate, anul acesta, restricţiile privind limitarea efectelor pandemiei de Covid 19, nu permit prezenţa spectatorilor, dar întregul eveniment va fi televizat.

Întregul eveniment se va desfăşura cu respectarea măsurilor sanitare impuse de autorităţi, limitându-se contactele fizice. Şedinţele tehnice vor fi ţinute online. Centrul de presă va funcţiona în regim normal, cu respectarea măsurilor de protecţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.