Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici a cedat, în fața primarilor: Jură că le dă toți banii pe impozite

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri că administrațiile locale din țară vor primi la rectificarea bugetară 100% din impozitele pe venit colectate în primele trei ale anului. Teodorovici s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanții orașelor și comunelor, potrivit mediafax.

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

„A fost o discuție constructivă, am invitat reprezentanți ai Consiliilor Județene, municipii, orașe și comune (...) Discuția a vizat două zone importante. În primul rând, anul 2019, ca și buget, și aici am mers pe aceeași logică ca la întâlnirea cu primarii de sectoare din București și cu doamna primar general, și anume, pe primul trimestru, - ianuarie, februarie, martie - să alocăm sumele pe impozit pe venit de 100%, să fie lăsate la nivelul localului”, a declarat, miercuri, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a mai precizat că sumele vor fi livrate către administrațiile locale la rectificarea bugetară.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Teodorovici a mai declarat că va avea întâlniri permanente cu structurile asociative, iar până pe 30 iunie, ministerul va trimite o propunere de mod de lucru în ceea ce privește întâlnirile de lucru între cele două părți.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât de sănătoase sunt roșiile din „Programul Tomata“

„De astăzi înainte, comunic cu toate structurile asociative, pentru că este nevoie de un dialog permanent între partea guvernamentală și cea locală și s-a convenit ca până la 30 iunie, anul acesta, să trimitem o propunere de mod de lucru, care să fie asumată pe partea guvernamentală de ministrul de Finanțe și ministrul Dezvoltării, care vor participa permanent la aceste discuții, și de cealaltă parte cele patru structuri asociative”, a mai declarat Eugentr Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.