Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici are SUSPICIUNI privind campania de informare prin care presa ia bani de la Guvern: 'Orban, jurnaliştii NU pot fi cumpărați‼️'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Eugen Teodorovici gest

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, are suspiciuni privind campania de informare prin care Guvernu Orban dă presei 200 de milioane de lei.  Acesta atenționează că la mijloc ar putea fi vorba de o campanie.

"Cred în LIBERTATEA PRESEI, într-o presă independentă și imparțială, aflată în slujba ADEVĂRULUI și a DEMOCRAȚIEI. Și mai cred că libertatea presei trebuie să se traducă în ADEVĂRUL relatat de presă, și nu în ADEVĂRUL manipulat de presă!

Iar dacă presa este cu adevărat "câinele de pază al democrației", sper ca "ajutorul" de 200 de milioane de lei al lui Orban și ai lui să nu fie un cadou otrăvit pentru presa liberă din România!

Azi, de Ziua mondială a libertății presei, doresc tuturor celor ce își fac meseria de oameni de presă, cu onoare și curaj, să continue să respecte și să apere principiul libertății de exprimare!", scrie Eugen Teodorovici pe Facebook.

Ulterior, Teodorovici a revenit cu un mesaj mai dur: "Orban, jurnaliştii NU pot fi cumpărați‼️"

"Împachetată ca fiind un sprijin pentru industria mass-media și profitând de situația financiară dificilă, inclusiv în acest sector de activitate, Ordonanța de urgență prin care se vor aloca 200 de milioane de lei pentru presă nu este altceva decât o încercare mascată a gu-wernărului Orban de a cumpăra şi jurnaliștii imparțiali‼️ Orban, te deranjează articolele negative. În loc să vrei să le blochezi, mai bine ai citi cu atenție mesajul pe care astfel de articole (multe de altfel!) ți-l transmit, poate înveți ceva!!!

Felicitări acelor jurnalişti care au refuzat (ştim destui!) să accepte acest măr otrăvit din partea guvernului şi NU au uitat de cel mai de preț principiu al unei societăți democratice – libertatea de exprimare‼️

În cele trei mandate de ministru am fost și criticat de jurnalişti, poate justificat sau nu. Dar, NICIODATĂ nu am blocat vreun articol negativ la adresa mea! Știu că nu e confortabil sau plăcut să vii în tirul presei, dar trebuie să te gândești mereu că roata guvernării se va întoarce și că ceea ce faci tu astăzi, vei putea păți mâine. Asta nu înțelege Sică Mandolină ... că lumea nu începe și nu se termină cu el‼️", mai scrie Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.