Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici i-a trasat sarcini Vioricăi Dăncilă - Ce are de făcut ca economia să duduie

romanialibera.ro
Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, la Școala de Vară a Femeilor PSD,că a rugat-o pe Viorica Dăncilă ca Guvernul să se axeze mai mult pe mesajul „Economie, economie, economie". El a mai spus, în glumă, că și-ar dori să fie președintele onorific al Organizației de Femei, scrie Mediafax.

„O rugăm pe dna prim-ministru ca pe viitor să ne axăm cu cât mai mare determinare pe zona de economie și chiar să avem, ca și mesaj, . Pentru că, așa cum le spun eu celor care sunt de dreapta, cei care susțin piața cel mai mult sunt oamenii de stânga. Cum să fie omul de stânga? Păi omul de stânga trebuie să aplice o politică socială, pentru asta are nevoie de bani în buget, ca să aibă bani în buget are nevoie de o economie puternică, și iată cum omul de stânga e cel mai înfocat susținător al economiei de piață, al economiei în general", a declarat, sâmbătă, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, la Școala de Vară a Femeilor din PSD care se desfășoară în stațiunea Mamaia, în prezența premierului Viorica Dăncilp.

Teodorovici a glumit și le-a spus doamnelor din partid că ar vrea să fie președinte onorific al organizației.

„I-am spus colegei mele Rovana (Rovana Plumb, președintele organizației de femei a PSD - n.r.) să îmi depun și eu candidatura la șefia organizației de femei a PSD, dar mă multumesc și cu funcția de președinte onorific și aș fi mândru să vă reprezint interesele", a spus ministru Finanțelor, în aplauzele sălii.

Citește și: Atac INCENDIAR la Klaus Iohannis: Președintele e ACUZAT că sacrifică vieți pentru orgolii

„Eugen, dacă tot îți dorești, noi cu drag te dorim și poți fi președinte onorific al organizației de femei", i-a răspuns Rovana Plumb.

Teodorovici a primit din sală, de la primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, un stilou.

„Cu acest stilou să bugetați, să scrieți, să fundamentați bine bugetul țării să poată aduce prosperitate tuturor românilor", i-a spus Gâju ministrului de Finanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.