Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici, prima reacție după numirea noii șefe ANAF: 'Trebuie eliminată politizarea și corupția din ANAF'

Atlantic Council
eugen teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut cuvinte de laudă la adresa noii șefe ANAF, Mirela Călugăreanu. Ea o înlocuiește pe Mihaela Triculescu în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), conform deciziilor prim-ministrului publicate luni în Monitorul Oficial.  Eugen Teodorovici susține că în perioada următoare ANAF trebuie să își îmbunătățească relația cu cetățenii și să primeze transparența în instituție.

Citește și: Prima REACȚIE din PSD după ATACUL lansat de Administrația Prezidențială privind alegerea nominală a președinților de CJ

„Este o persoană cu foarte mare experiență și este un fiscalist de execepție. Sunt convins ca o să fie un factor de nădejde în ceea ce privește respectarea planului de colectare. De asemenea, doamna președinte știe că partea de administrare fiscală trebuie să cunoască o îmbunătățire. Pornind de la termeni clari de la decizii de impunere. Știm clar că se lovesc românii de astfel de probleme. De asemenea, relația cu cetățenii trebuie să fie mai bună. Nu în ultimul rând îmi doresc ca meritocrația si transparența să primeze. Trebuie eliminată politizarea și corupția”, a precizat Eugen Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.