Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici se implică în lupta pentru stadionul Arcul de Triumf - A fost ales în funcția de trezorier al Federației Române de Rugby

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Fostul ministru al Finanțelor și senator, Eugen Teodorovici, a fost ales sâmbătă în funcția de trezorier al Federației Române de Rugby, în cadrul alegerilor care au avut loc la Complexul Izvorani din Ilfov. Trezorierul face parte din Colegiul Director al Federației, alături de președinte și cei 3 vicepreședinți.

 

În mesajul din cadrul Adunării Generale de Alegeri, Eugen Teodorovici le-a spus celor prezenți că își dorește să fie aproape de fenomenul sportiv și de rugby în special, subliniind că e nevoie să fie atrase mai multe fonduri pentru rugby. Mai mult, Eugen Teodorovici a anunțat că se va implica activ în confruntarea cu Ministerul Tineretului și Sporturilor, miza fiind una extrem de importantă pentru rugby-ul românesc: recuperarea terenului și a stadionului Arcul de Triumf.

 

Ales trezorier cu unanimitate de voturi, el le-a mulțumit oamenilor de rugby pentru încrederea acordată și i-a asigurat că va exercita un management profesionist al resurselor financiare ale FRR.

 

Eugen Teodorovici va face echipă cu președintele Alin Petrache, reales pentru un nou mandat și cu vicepreședinții Anton Pisaroglu, Bogdan Marinescu și Mircea Copaci. E de menționat că funcția de trezorier, pentru care a fost ales Teodorovici, nu este remunerată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.