Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: E prosteală pe față tăierea călătoriilor gratuite cu trenul pentru parlamentari

Mediafax
tomac eugen pmp

Liderul PMP Eugen Tomac spune că ministrul Finanțelor 'ii ia la mișto pe români' cand spune ca o sa taie biletele CFR pentru parlamentari, pentru ca economia la buget va fi zero, fiind putini alesi care merg cu trenul:

  • Discotecarul Teodorovici are chef de bancuri în timp ce bagă România în faliment. Pe şest, aşa cum au învăţat de la Dragnea, PSD-iştii au publicat execuţia bugetară pentru prima jumătate a anului 2019. Dezastru!!! Deficitul a ajuns la 1,94% (aproape 20 de miliarde de lei). În aceste condiţii, respectarea ţintei de deficit de 3%, peste care s-ar declanşa procedură de infringement din partea Comisiei Europene, nu se poate realiza decât prin tăierea totală a investiţiilor şi abandonarea administraţiilor publice locale cărora să nu li se dea banii promişi din cota defalcată din impozitul pe venitul global.
  • Ca românii să-şi facă o idee asupra dezastrului – numai pentru dobânzile la împrumuturile contractate de către guvernarea PSD – ALDE s-au plătit, în prima jumătate a anului, 716,8 milioane de lei. Asta în condiţiile în care Ministerul Finanţelor, condus de iresponsabilul Teodorovici, s-a împrumutat cu 4,7 milioane de lei pe oră.
  • În timp ce România e la un pas de faliment, discotecarul a găsit soluţia salvatoare, luându-i la mişto pe români – taie biletele gratuite ale parlamentarilor pe CFR. Evident, discutăm de o prosteală pe faţă în contextul în care mai puţin de 20 de parlamentari s-au folosit de respectivele bilete gratuite şi limitate numeric. Ar fi minunat ca parlamentarii ţării să meargă cu CFR, pentru a vedea problemele de infrastructură. Întâmplător, cât timp am fost deputat, m-am numărat printre puţinii care chiar s-au folosit de respectivele tichete CFR, pentru simplul fapt că mă puteam concentra mai uşor să lucrez pe tren decât în maşină. Vă pot spune că economia la bugetul de stat va fi, practic, zero.
  • Asistăm doar la miştocăreala lui Teodorovici care pune România pe butuci gestionând-o ca pe o discotecă rurală.
  • Dacă pe Teodorovici l-a apucat cu adevărat grija de finanţele ţării, cel mai bun lucru pe care ar putea să-l facă ar fi să-şi dea demisia, asta după ce promovează un act care să anuleze OUG 114 – cea mai mare crimă la adresa ecomoniei românești.

Citește și: Lovitură de proporții în PSD: Guvernul avertizează că legea INDEMNIZAȚIEI MAMELOR, depusă de Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, este NECONSTITUȚIONALĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.