Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac (PMP) îl acuză pe Iohannis că 'a abdicat în fața PSD': 'S-a gândit că cel mai eficient lucru pe care îl poate face este să predea PNL-ul PSD-ului'

Facebook/ Eugen Tomac
Eugen Tomac

Eurodeputatul Eugen Tomac, președintele PMP, afirmă președintele Klaus Iohannis că „a abdicat de mult în fața PSD”, „a predat PNL-ul PSD-ului” cu speranța că va fi propus pentru o funcție europeană.

„Îi mulțumesc foarte mult liderului Cătălin Drulă pentru că a avut această viziune de a invita în jurul USR partidele de dreapta care nu vor să îngenuncheze în fața PSD așa cum au făcut președintele Iohannis și PNL (…). În spatele acestei înțelegeri există mize murdare politice, care n-au nimic în comun nici cu votanții PNL, nici cu votanții lui Iohannis, nici cu viitorul României”, a declarat Eugen Tomac, sâmbătă, la Sibiu.

„Povestea asta, că e război lângă noi și în numele stabilității trebuie să facem o listă comună, este o mare minciună. Este una dintre cele mai mari mizerii pe care le poate spune un om politic care a fost și general în Armata Română. Păi dacă, fraților, este atât de complicată situația pentru țară, de ce ați alocat doar 2,5% din PIB pentru Apărare și ați cheltuit 1,6?”, a continuat liderul PSD.

„Astăzi un vot pentru PNL înseamnă un vot direct pentru PSD”

„Președintele Iohannis a abdicat de mult în fața PSD. În 2020 le spunea românilor, «votați PNL, scăpați de PSD». Astăzi un vot pentru PNL înseamnă un vot direct pentru PSD. PNL a fost vândut total PSD-ului pentru că domnul Iohannis vrea un loc de muncă după ce pleacă de la Cotroceni și, pentru că 10 ani n-a făcut nimic și nu îl recomandă absolut nimic, s-a gândit că cel mai eficient lucru pe care îl poate face este să predea PNL-ul PSD-ului, poate îl propune Ciolacu pentru funcția de comisar”, a continuat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.