Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac strânge rândurile! Apel URGENT către liderii opoziției: 'Acum este momentul cel mai potrivit. Mâine va fi prea târziu'

facebook.com
Eugen Tomac

Liderul PMP Eugen Tomac transmite o scrisoare deschisă către liderii partidelor de opoziție, Ludovic Orban și Dan Barna, prin care le solicită acestora  să depună împreună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Domnule Președinte Ludovic Orban,
Domnule Președinte Dan Barna,

Mineriada din 10 august și modul catastrofal în care Guvernul Dăncilă a gestionat criza pestei porcine sunt, pe lângă multe altele, motive mai mult decât suficiente pentru a scoate din Palatul Victoria cel mai prost cabinet de miniștri.

DIHONIE între Casa Regală și fostul principe Nicolae: Invitația la nuntă, înapoiată nedeschisă / SURSE

Am redactat, în acest sens, o moțiune de cenzură pe care am prezentat-o public. Pot accepta faptul că nu ați dorit să o semnați, fiind inițiată de PMP, deși noi am susținut fără rezerve toate demersurile opoziției din ultimii doi. Și atunci când PNL a inițiat moțiuni împotriva guvernelor conduse de Dragnea, și atunci când USR a fost inițiator.

Dincolo de orice calcule politice însă, discutăm despre România și despre destinele a milioane de români, umiliți zi de zi prin acțiuni iresponsabile ale instituțiilor statului. Acestea, orbite de lupte și interese politice diverse, au ajuns să acționeze împotriva propriilor cetățeni, așa cum a făcut Ministerul de Interne prin plângerea penală total absurdă a Jandarmeriei Române, acuzând o lovitură de stat.

Fac la apel la domniile voastre spre a strânge rândurile și a depune, împreună, în numele întregii opoziții, o moțiune de cenzură împotriva acestui guvern condus de un om care nu are decât un singur plan: să distrugă totul pentru propria salvare!

Acum este momentul cel mai potrivit. Mâine va fi prea târziu!

România are nevoie de un alt Guvern. Romanii așteaptă acțiune, nu justificări!

Cu onestitate și respect,

Eugen Tomac
Președinte al Partidului Mișcarea Populară”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.