Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, validat în unanimitate candidat al MP pentru Sectorul 1

DSC_0056-300x200

Consiliul Național al partidului Mișcarea Populară, întrunit pe data de 16 ianuarie, l-a validat pe Eugen Tomac drept candidatul formațiunii pentru funcția de primar al Sectorului 1.

UPDATE: Marius Crăcea va face apel la decizia de excludere, informează Agerpres.

UPDATE: Au fost analizate și validate 210 propuneri de candidați pentru orașe și municipii, informează un comunicat de presă al MP. Cristian Petrescu, președintele organizației București, va fi candidatul pentru Primăria Sectorului 3.

UPDATE: Marius Crăcea a fost exclus din Mișcarea Populară de Consiliul Național, dar poate să facă apel la Comisia de Etică și Litigii, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu, IIonel Dinu, pentru Mediafax.

Consiliul a fost întrunit pentru a discuta strategia partidului pentru perioada următoare. Un alt subiect care a ajuns pe agenda întâlnirii este cazul lui Marius Crăcea, președinte interimar al organizației municipale Giurgiu, care a făcut vâlvă în media când a anunțat într-o conferință de presă că își caută iubită frumoasă și inteligentă.

În deschiderea lucrărilor, fostul președinte Traian Băsescu a declarat că MP nu va face alianțe cu alte partide în alegerile locale.

„Nu facem niciun fel de alianță înainte de alegeri, nu aș vrea să aud de combinații premergătoare alegerilor în vreo organizație, este esențial pentru noi să știm ce potențial avem. De asemenea, de la alte partide, în mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joacă la două capete, nu știu dacă vor avea succes în interiorul partidelor lor și încearcă să își întindă antenele și să aibă contacte cu organizațiile noastre, este frecventă situația, vă atenționez să nu vă păcăliți”, a spus el, citat de Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.