Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugenie Bouchard, înainte de meciul cu Simona Halep: 'I-aţi văzut picioarele? E un perete'

Instagram
Simona Halep

Eugenie Bouchard, care o va întâlni pe Simona Halep în turul doi al turneului de la Dubai, a declarat că va încerca să îşi ofere cea mai bună şansă în faţa româncei care a învins-o anul trecut, la Australian Open, informează wtatennis.com.

“Meciul cu Simona Halep nu a fost unul bun pentru mine. Nu vreau să fac o comparaţie între cum am fost în diverse momente. Voi merge acolo şi voi încerca să îmi dau cea mai bună şansă. Nu vreau să am regrete. Acesta este obiectivul meu numărul unu. Încerc să nu mai fiu o perfecţionistă. Cred că sunt mai atentă acum, odată cu trecerea timpului. Găsirea unui echilibru este importantă. Am urmărit finala French Open de anul trecut şi m-a inspirat. I-aţi văzut picioarele? Nu este totul despre înălţime în tenis. Ea e un perete. Un perete agresiv. Ea poate ajunge la orice minge şi să facă ceva cu ea. Trebuie să înţelegi că joci împotriva unui zid agresiv şi trebuie să încerci să găseşti câteva crăpături şi să îţi încerci şansa. Câteodată, când e în mare dificultate, are lovituri chiar mai bune. Este ceea ce am observat din meciurile directe pe care le-am avut cu Halep.”, a spus Bouchard.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’

Simona Halep, locul 2 WTA, şi Eugenie Bouchard, numărul 79 mondial, se vor întâlni în turul doi al turneului de la Dubai, scrie news.ro.

Românca a mai întâlnit-o pe Bouchard de patru ori, ultima dată la Australian Open, în 2018, confruntare în care s-a impus. Halep a câştigat trei din cele patru meciuri cu Bouchard.

Citește și: Atac de ultim moment al lui Traian Băsescu la adresa lui Mihai Gâdea și Mircea Badea: ‘Rupeți-vă în direct hainele de pe voi’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.