Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Porcuşorul Elvis prezice victoria Angliei în faţa Ucrainei

https://unsplash.com/photos/ZBZStqTOXFU
fotbal Euro 2020

Un porc negru vizayan, pe nume Elvis, de la grădina zoologică din Bristol, a prezis că Anglia va învinge Ucraina, la Roma, sâmbătă seara, în sferturile de finală al EURO 2020, scrie Reuters.

Elvis şi ''prietenul'' său Polly au prezis corect victoria reprezentativei lui Gareth Southgate în faţa Germaniei, în runda precedentă, alegând să mănânce dintr-un castron pe care era desenat steagul Angliei.

Vineri seara, Elvis a preferat din nou să mănânce din castronul pe care era desenat drapelul englez, ''prezicând'' astfel că Three Lions se vor califica în semifinale, informează Agerpres.

Pe 1 iulie, motanul Ahile, "oracolul" de la muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, a prezis victoria selecţionatei Spaniei în faţa Elveţiei, în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2020. Acest lucru s-a şi întâmplat vineri seara, Spania calificându-se în semifinale după ce a învins cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, într-un meci în care scorul a fost egal după 120 de minute, 1-1 (1-0, 1-1).

Ca şi în predicţiile anterioare ale felinei, curatorii muzeului i-au dat lui Ahile să miroasă două boluri cu mâncare. Imediat după ce le-au pus pe masă, montanul s-a repezit asupra castronului pe care se afla steagul Spaniei. El a mâncat din acel bol circa un minut.

Îngrijitorul a anunţat că Ahile nu a manifestat niciun interes faţă de castronul elveţian şi a optat pentru cel spaniol.

Felina, una dintre comorile muzeului Ermitaj, este surdă dar aproape infailibilă atunci când vine vorba de alegerea câştigătorului pe terenul de fotbal.

De la debutul actualului Campionat European, Ahile a făcut şase predicţii, în cinci din ele reuşind să prevadă corect învingătoarea.

În urmă cu trei ani, la Cupa Mondială din Rusia, motanul a prezis victoria selecţionatei ruse în faţa Spaniei, în optimile de finală, una dintre surprizele competiţiei.

Ahile iubeşte fotbalul şi, potrivit îngrijitorilor săi, îşi petrece ziua jucându-se cu mingea în subsolurile muzeului.

Câteva zeci de pisici, ai căror strămoşi au fost aduşi de ţarul Petru cel Mare în secolul XVII, protejează în prezent de rozătoare capodoperele de la muzeul Ermitaj şi dispun de un personal dedicat lor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.