Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputata care i-a dat fatala lui Viktor Orban în P.E, despre violențele din 10 august: 'Românii au fost foarte curajoși'

Parlamentul European 4

Eurodeputata ecologistă olandeză Judith Sargentini, cea care a întocmit raportul privind încălcarea statului de drept în Ungaria și a avut o contribuție decisivă la demararea procedurii pentru declanșarea Articolului 7 al Tratatului UE împotriva țării vecine, a vorbit, la Digi24, și despre protestele din România.

„(...) Cred, de asemenea, că acei români care au ieșit, vara asta, în stradă împotriva corupției din țara lor au fost foarte curajoși. Cred că e foarte bine că vom avea o dezbatere despre asta data viitoare când suntem în Strasbourg, în octombrie.”, a spus Judith Sargentini.

Informații de ULTIMĂ ORĂ despre jurnalistul Rise Project, reținut în Bulgaria

Parlamentul European a aprobat, miercuri, o rezoluție prin care se demarează împotriva Ungariei procedura pentru declanșarea Articolului 7 al Tratatului UE împotriva Ungariei.

Este așa-numita „opțiune nucleară”, iar la finalul procedurii, Budapesta ar putea rămâne fără drept de vot. Ungaria este a doua țară în cazul căreia se aplică această procedură, după Polonia, pentru încălcări ale statului de drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.