Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Euroleague Basketball susţine fanii sibieni în realizarea revistei CSU Fans Magazin 200 pentru a intra în Cartea Recordurilor

minge de baschet

Euroleague Basketball, forul care organizează cea mai puternică întrecere profesionistă de pe continent, a anunţat că susţine iniţiativa fanilor echipei CSU Sibiu, care vor să realizeze un format uriaş al revistei lor, CSU Fans Magazin 200, cu care să intre în Cartea Recordurilor.

Oficialii de la Barcelona urmează a intermedia semnarea unor exemplare ale revistei de către jucători şi antrenori din Euroligă, informează news.ro.

”Noi, toţi cei de la Euroligă, vrem să îi felicităm pe cei de la CSU Sibiu şi pe suporterii lor pentru iniţiativele originale şi extraordinare pe care le au. Faptul că au mai bătut deja un record mondial şi urmează să îl bată pe al doilea arată ambiţia clubului. Noi, iubitorii de baschet, ne bucurăm să vedem că pasiunea şi susţinerea pentru acest sport ajung peste tot şi fac să se întâmple lucruri incredibile aşa cum este această revistă uriaşă”, a transmis Alex Ferrer Kristjansson, director de comunicare şi branding al Euroligii.

Exemplarele revistelor cu semnături ale vedetelor din Euroligă vor fi folosite apoi la Sibiu, într-o licitaţie, scopul principal fiind strângerea de fonduri pentru construirea statuii lui Elemer Tordai, jucător emblematic al clubului, care a decedat la doar 36 de ani, în 2007.

CSU Fans Magazin, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existenţă, sărbătoreşte numărul 200 cu o ediţie specială, care va avea 24 de pagini în formatul 1×1.6 metri.

Proiectul este realizat de Asociaţia ”Al 6-leajucător” şi are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei şi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internaţional Sibiu - statuia lui Elemer Tordai.

Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare, iar opt dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiţi din România, dar şi din baschetul internaţional. Cele opt reviste cu autograf vor fi fi şi ele scoase la licitaţie, într-un format de colecţie, înrămate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.