Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar ALDE, atac EXPLOZIV la Manfred Weber: El VINDE România la schimb cu Ungaria

Manfred Weber

Europarlamentarul ALDE, Renate Weber, lansează un atac de o duritate fără precedent la adresa lui Manfred Weber, liderul PPE din Parlamentul European și principal favorit la funcția de președinte al Comisiei Europene. Europarlamentarul ALDE susține că Weber are ”un caracter oribil” și susține că acesta vinde România la schimb cu Ungaria.

Citește și: Adina Florea, propusă pentru șefia DNA, a EXPLODAT: atacuri INCENDIARE la adresa lui Augustin Lazăr

„Al doilea comentariu pe care vreau să-l fac - și insist să-l fac - este în legătură cu această persoană care are un caracter oribil și care se numește Manfred Weber. Deci domnul Manfred Weber, cu care am lucrat bine acum mulți ani de zile în Comisia de libertăți civile (LIBE), între timp a descoperit că poate să devină mare vedetă politică în Uniunea Europeană. Sper să ajungă atâta cât merită”, a spus Renate Weber, europarlamentar din grupul ALDE, referindu-se la faptul că Manfred Weber, liderul grupului PPE din Parlamentul European, aspiră să îi ia locul lui Jean-Claude Juncker în fruntea Comisiei Europene, informează Digi24.

Renate Weber consideră că liderul PPE este foarte apropiat de Ungaria și ca să găsească un miel de sacrificiu se folosește de România.

„Și dl. Manfred Weber, pentru că e într-un joc politic, pur și simplu în acest moment vinde România la schimb cu Ungaria. Dânsul a fost susținătorul cel mai înfocat al lui Viktor Orban. Ani de zile și inclusiv în ultimele luni a fost cu dl. Viktor Orban împreună la Budapesta, și-au făcut selfie-uri, au pus postări pe Facebook, pe Twitter cum vor construi ei Europa. Două luni mai târziu, dna. Angela Merkel i-a spus dlui Manfred Weber că-l poate avea în vedere să fie Spitzenkandidat, adică primul pe listă, ca eventual de acolo să ajungă președintele Comisiei Europene, visul dlui Weber în acest moment, dar pentru asta trebuie să lase din brațe pe Orban. Și dl. Manfred Weber cum să facă asta și să nu dea nimic la schimb? Trebuie să dau ceva la schimb! Dăm România la schimb”, a spus Renate Weber explicând că astfel liderul grupului PPE vrea să abată atenția de la Ungaria.

„Nu numai discursurile, două zile la rând, am fost în sală de fiecare dată, când a fost dezbaterea pe Ungaria exact jocul ăsta l-a făcut; în ziua următoare, a fost domnul Juncker și a prezentat Starea Uniunii Europene și acolo, domnul Manfred Weber a avut discurs doar pe România. Iar după aceea, s-a pus problema în grupul popularilor europeni să dea afară partidul FIDESZ, nu? căci s-a votat rezoluția (de activare a articolului 7 din Tratatul UE - n.r.), iată! Acolo nu s-a mai dat afară!”, a continuat Renate Weber, care a conchis: „Este un joc murdar. Înainte de alegeri, fiecare își vede strict interesul personal, dar cel mai urât și murdar joc îl face categoric liderul popularilor europeni, dl Manfred Weber”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.