Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Andi Cristea ÎL FACE PRAF pe Siegfried Mureșan (video)

andi cristea

Europarlamentarul PSD Andi Cristea l-a întrebat în spațiul public pe Siegfried Muresan pe cine reprezintă în Parlamentul European, amintind declarațiile actualului membru PNL despre Klaus Iohannis.

Citește și: Cosette Chichirău: 'Mă bucur că bugetul a fost adoptat în sfârşit, chiar dacă într-o procedură haotică şi neconstituţională'

„Deci, practic nu puteti sa imi explicatie mie acum ca Klaus Iohannis este candidatul dreptei pe care noi toti trebuie sa il sustinem[...] Klaus Iohannis a fost de partea celor care au incalcat statul de drept.[..] n-a fost sigur vioara intai, [..] dar a fost acolo, a tolerat, a dat indicatii ca presedinte al forului democrat al germanilor. [...] a incercat sa ajunga la putere calcand regulile in picioare si incalcand reguli acceptate de toata europa, reguli de stat democratice, stat de drept si.. el, acum... si asta imi arata ca omul nu s-a maturizat si nu e pregatit sa fie presedinte. el nu se dezice nici acum de prostiile pe care le-a facut in 2012[...] deci pentru mine klaus iohannis nu este un candidat credibil al dreptei, [..]”, se arată în postarea lui Andi Cristea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.