Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Eugen Tomac, după atacul de la Nisa: 'S-a atins o limită care impune măsuri ferme împotriva celor care devin, din nefericire, o amenințare'

PMP
Eugen Tomac

Europarlamentarul român Eugen Tomac condamnă atacul terorist de la Nisa și spune că orice suspect cu simpatii fundamentaliste trebuie îndepărtat de pe teritoriul UE.

„Atacul terorist de la Nisa obligă Uniunea Europeană să-și revizuiască urgent abordarea în ceea ce privește acest nou tip diabolic de amenințare la adresa cetățenilor.

Condamn cu toată forța acest atac barbar împotriva unor oameni nevinovați ce se aflau în Catedrala Notre Dame din Nisa.

Orice suspect cu simpatii fandamentaliste trebuie îndepărtat de pe teritoriul UE. S-a atins o limită care impune măsuri ferme împotriva celor care devin, din nefericire, o amenințare pentru cetățenii europeni”, a precizat Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Autorul atacului cuţitul care a ucis trei persoane - dintre care pe cel puţin una a tăiat-o la gât - şi care a rănit mai multe alte persoane într-o biserică din centrul oraşului Nisa a strigat ”Allah akbar” (”Allah este mare”) în timpul faptelor, declară surse apropiate anchetei pentru AFP, informează News.ro.

Agresorul - care a fostrănit prin împuşcare în timpul reţinerii - a declarat că se numeşte ”Brahim” şi că are ”25 de ani”, potrivit sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.